éves horoszkóp 2022

Idén megtapasztalhatod, kire számíthatsz, ha bajban vagy. Meg kell tanulnod kezelni azokat a helyzeteket, amelyek stresszelnek és frusztrálnak téged. Mint mindig, most is küzdenél, ha bírnád, de erőforrásaid kezdenek kiapadni. Anyagi helyzeted nem igazán stabil, ha nem leszel megfontoltabb a költekezésben, tovább romolhat. Ne legyél annyira kritikus mások nézeteivel szemben, fogadd el, hogy több nézőpont is létezik. Ebben az évben egyértelműen kiderülhet, ki az igazi társad, és ki az, aki szexuálisan próbál manipulálni. Dönts! Mi neked a fontosabb? A stabil, biztonságot nyújtó párkapcsolat, vagy a kétes kimenetelű futó kaland. Bármennyire nehéz is elfogadni egy veszteséget, tudnod kell, hogy az elválás után mindig nyitva áll egy ajtó, ami újabb lehetőséget ígér. Ez a gondolat segíthet a helyzet feldolgozásában. Ha korábban egy vállalkozásba fogtál, a nagyobb jövedelem megszerzéséhez valószínűleg némi átszervezést kell végrehajtanod, hogy biztos legyen a siker. A minőséget helyezd előtérbe a mennyiséggel szemben. Tartsd kézben a dolgokat, ne érjen meglepetésként, ha hirtelen változtatni kell. Ebben az évben kissé visszafogottabb lehetsz a szokásosnál. Talán jobban eltöprengsz az életeden, érzéseiden, vágyaidon, sikerülhet alaposan mélyre ásnod ezekben a témákban. Gyakran érezheted magad reményvesztettnek, új célok, lehetőségek után kutatnál, ha nem lennél olyan gyakran a mélyponton. Szerencsére ezek csak átmeneti állapotok és hangulatok, egyébként minden lehetőség adott lesz számodra, hogy összeszedd magad és új irányt szabj az életednek. A kommunikációnak fontos szerepe lesz a változásban. Oszd meg a gondolataidat és problémáidat egy közeli baráttal, aki segíthet neked abban, hogy növeld a magabiztosságodat és céltudatos életet élj, ahelyett, hogy ide-oda hánykolódnál. Ha sikerül lebontani a korlátaidat, akkor semmilyen hátráltató erő nem foghat vissza abban, hogy valóra váltsd az álmaidat, bármilyen elérhetetlennek tűnt is eddig. A sikert azonban nem adják ingyen, keményen meg kell dolgoznod érte. A boldogságot elérheted, ha a realitások talaján maradsz és betartod a játékszabályokat. A felületes kapcsolatokat érdemes most elkerülni, ideje megtanulnod, hogy a hosszan tartó szerelemért neked is tenned kell valamit. A feszültségeidet és ingerültségedet ne másokon próbáld levezetni, ezzel nemcsak a kapcsolataidnak ártasz, hanem magadnak is. Merd megmutatni a valódi énedet és érzéseidet. A legnagyobb erő néha éppen a gyengeségben rejlik. Jobb a dolgokat el sem követni, mint utólag bánkódni a történteken. Azért ne aggódj túlságosan, felülkerekedhetsz a problémákon, ha képes vagy a változásra.

AZ ÉV FELADATA: Hinni önmagadban, elfogadni a változásokat, mások segítségét. Ez most a dolgod. Vállald a felelősséget a tetteidért és szavaidért. Törődj többet az egészségeddel, a testi-lelki harmóniád megőrzésével. Sportolj, töltődj fel pozitív energiákkal! Pénzügyekben használd az eszedet. Az okos gondolataidra lesz szükség, ha az anyagi helyzetedet javítani akarod. Ha több figyelmet tudsz fordítani a saját érzelmeidre, olyan rejtett kincsekre bukkanhatsz, amelyek gazdagítják a lelkedet és segítenek abban, hogy megismerd önmagad.
AZ ÉV IDÉZETE: Sokszor azt kívántam: bárcsak abbahagynám a beszédet, és kitalálnám mit is gondolok valójában. /Walter Lippmann/