Mindenki csak a saját sorsát bírja elviselni, másé alatt összeesne. Zsozirisz Mindannyian feladattal érkeztünk erre a világra. Különbözünk egymástól, de mégis egyek vagyunk Isten szeretetében. Útkeresők, kétkedők, hibázók, szeretetre vágyók. A Teremtő mindenkinek arra adott képességet, Boticelli Tarotamit a jelen földi életében be kell teljesítenie, hogy fejlődjön, tanuljon, többé váljon. Hiszem, hogy az én dolgom, segíteni másoknak. Több, mint két évtizede foglalkozom a Tarot kártya rejtélyes titkaival, sorsunk megélését segítő, spirituális tanításaival. Hiszem, tapasztalom, tudom, hogy csodálatos ereje van. Mindig számíthatunk segítő tanácsaira, ha elakadunk életünk útvesztőjében. Ha szeretnéd őszintén elmondani valakinek mi fáj, mi bánt, ha arra vágysz, hogy meghallgassanak és ne ítélkezzenek feletted, akkor jó helyen jársz. Ha válaszokat szeretnél kapni életed sorskérdéseire, vagy olyan lelki, érzelmi, kapcsolati, munkahelyi problémával küzdesz, amelyből egyedül nem találod a kiutat, akkor keress meg. Várlak szeretettel személyesen vagy hívhatsz azonnal az emeltdíjas telefonon.

Zsozirisz spirituális segítő, Tarot mester

Ismerd meg önmagad, és tudni fogod sorsodat. Mert a sorsod Te vagy! Egyiptomi Tarot Ez a felirat fogadta az ókori Görögország jósdájában, Delphoiban az érkezőket, akik jövőjükről, sorsukról tudakozódtak. Ha megismered önmagad, tudni fogod, hogy mi okozza a bajaidat, és rátalálsz a szabadulásod útjára is. Napjaink zaklatott világában félelmek és szorongások nehezítik az életünket. Rengeteg ember küszködik érzelmi, párkapcsolati, munkahelyi és egzisztenciális gondokkal. Sokan úgy érzik, hogy semmi sem sikerül az életükben. Cipelik a múlt fájdalmas terheit, rettegnek a bizonytalan jövőtől. Az események tükrözik a problémákat és az elvégzendő feladatokat. Intő jelek ezek, hogy nem a nekünk rendelt úton járunk. Ameddig ezt nem értjük és nem akarjuk megtanulni a leckét, addig a gondjaink velünk maradnak. A sorsunk elől való menekülés vezet legbiztosabban sorsunk beteljesedéséhez. Egyik legfontosabb feladatunk az életben, hogy tisztában legyünk önmagunkkal és képesek legyünk a folyamatos tanulásra, változásra, megújulásra. Zsozirisz Jósvonal A Tarot kártya alternatívákat jelenít meg a probléma kezelésére, de nem oldja meg helyettünk a dilemmát. Nekünk kell dönteni, melyik úton haladunk tovább. A Tarot segítségével megértjük az okokat és az összefüggéseket, tetteink várható következményeit, elősegítve ezzel a helyes választást. «Végtelenül bölcs a magyar nyelv. Azt mondja: jóslat. Jósolni. Vagyis mit csinálni? Megmondani, mi a Jó. Úgy nézni az eljövendő felé, hogy a többféle lehetőségből válaszd ki a Jót - és nem a Rosszat. A Jóslat nem Jövendölés. Nem azt mondja, hogy így vagy úgy lesz, mert „meg van írva” - hanem tanácsot ad. Mit tegyél ahhoz, hogy a jövendő Jó legyen, és ne rossz. Az igazi „Jós” nem azt mondja meg, hogy mi lesz veled, hanem azt, mit tegyél azért, hogy jó legyen az, ami majd lesz.» (Müller Péter) Jósolj magadnak Tarot kártyából!

Zsozirisz spirituális segítő, Tarot mester

EMELTDÍJAS TELEFONOS JÓSVONAL ÁSZF Általános szerződési feltételek A szolgáltatás a zsozirisz.hu weboldalain közzétett emelt díjas telefonszámon vehető igénybe. Díja: nettó 300 Ft. + 27% ÁFA, azaz bruttó 381 Ft/perc. A hívás díjának elszámolása perc alapú. A szolgáltatást igénybe vevők vállalják annak költségei kifizetését. A hívó fél adatai titkosak, személyi jogainak védelme érdekében. A 90603403 szám hívható hétköznap 10-13 között. Csak magyarországi telefonhálózatból érhető el. Információ: 209827230 A szolgáltatást a Magyar Telekom Nyrt. üzemelteti. → ÁSZF → BŐVEBB TÁJÉKOZTATÓ