éves horoszkóp 2022

Ebben az évben még inkább a megérzéseid irányítanak, mint eddig. Ne félj a változásoktól, tudnod kell, hogy ami nem működik az életedben, azt el kell engedned. Előfordulhat, hogy nem minden úgy történik, ahogy remélted. A változások mindenképpen a te érdekeidet szolgálják. Hosszú távú kapcsolatot csak olyan személlyel tudsz elképzelni, aki legalább annyira érzelmes, mint te magad. Idén minden esélyed megvan rá, hogy összehoz a sors valakivel, akit az Isten is neked teremtett. Anyagi helyzeted fellendülőben. Végre úgy érezheted, hogy munkádban az eredetiségedet, önállóságodat megfelelően értékelik és pénzben is honorálják. Ragadd meg a lehetőséget, amit az élet kínál. Az anyagi elismerés nagyon fontos lesz, ez megsokszorozza munkakedvedet. Elégedett leszel, és több bevételre számíthatsz, mint remélted. A munkádban baráti segítségre számíthatsz, ha változtatni szeretnél. Ha a jelenlegi munkahelyeden maradsz, életteli, aktív időszakra lehet számítani. Dinamikusan, nagy energia bevetéssel dolgozol, eredeti ötleteid megvalósításához a kollégákat is megnyerheted. Ha vezető pozícióban vagy, most sokat vársz el a beosztottjaidtól, és nem kíméled őket. Annyira magával ragad a munka, hogy nem veszed észre, mások talán kevésbé bírják ezt a tempót. Figyelj jobban a kollégáidra, nem várhatod el mindenkitől azt a maximumot, amire te képes vagy. Egyre magabiztosabb leszel, kellő türelemmel és kitartással megvalósíthatod a céljaidat. A spiritualitással való kapcsolatod egy újabb szintre lép, a bekövetkező változás energiával tölt fel, és ennek hatására kész leszel a rád váró átalakulásra. Erősödik benned az együttérzés, az önzetlen szeretet és alázat képessége. Képes leszel arra, hogy nagy erőbedobással dolgozz a sikerért a naiv ábrándozások helyett. Kapcsolataidban állj ki magadért, tanulj meg egyértelműen hangot adni az igényeidnek és elvárásaidnak, ne félj meghúzni azt a bizonyos határt, ha manipulálni akarnak. Lehetőséged lesz, hogy véget vess annak, ami nem működik, és megerősítsd azt, ami hosszú távon megfelel az elképzeléseidnek. Habár sérülékeny lehetsz, mégis képes leszel felelősségteljesen viselkedni, és konkrét megoldásokat találni a problémákra. Gyakran kerülhetsz nosztalgikus hangulatba, ami nem baj - van az úgy néha, hogy végig gondoljuk a múltunkat - de ne merülj el benne túlságosan, és főként ne akard visszahozni azt, aminek már vége. Előfordulhat, hogy az utolsó pillanatban kell módosítani a terveiden, előre nem látható, váratlan szituációk miatt. Ezek a történések rámutathatnak életed ellentmondásos pontjaira, és arra sarkallnak, hogy végleges megoldást találj a régóta húzódó problémáidra.

AZ ÉV FELADATA: Ne törjenek le a kudarcok, próbáld némi távolságtartással szemlélni az életedben bekövetkező változásokat. Anyagi ügyekben légy nyitott az új bevételi forrásokra, ezek segíthetnek egyensúlyban tartani az időnként megbillenő költségvetésedet. Azok a mélységek és magasságok, melyeket megtapasztalsz ebben az évben, ráébresztenek arra, hogy a jelen gondja csak egy pillanat a hosszú életed távlatában. Ezért nem érdemes bánkódni azon, ami elmúlt, mint ahogy a jövőtől való félelem sem helyénvaló. Élj a jelenben. Továbbra is hallgass a megérzéseidre és lásd meg a dolgok jó oldalát.
AZ ÉV IDÉZETE: Vajon az odaadás nem az éhség és az önvaló szükségleteinek leplezője-e, amit az ember szégyell? Mindig szégyelltem elfogadni, tehát adtam. Ez nem erény volt, hanem álarc. /Anais Nin/