éves horoszkóp 2024

Felgyorsulnak az események körülötted. Hirtelen bekövetkező változásokra számíthatsz, ezért nagyon fontos, hogy kellőképpen megfontolt és talpraesett legyél. Az elhamarkodott, meggondolatlan döntések csak bajt és nehezen helyrehozható károkat okozhatnak. Érvényes ez anyagi és érzelmi vonatkozású ügyeidre. Igyekezz magadban lezárni mindent, ami visszatart, hogy elindulj végre a saját utadon. Ideje elengedni a múltat és az új feladatokra fókuszálni. Légy nyitott, ismerkedj, barátkozz, kapcsolódj ki a mindennapok szürkeségéből. Vegyél részt olyan programokon, melyeket eddig még sohasem próbáltál. Engedd szabadon a fantáziádat, kezdj el végre élni! Minél nyitottabb vagy annál nagyobb eséllyel hozhat össze a sors azzal a személlyel, akire már oly régóta vársz. A munkád során olyan kapcsolatokat alakíthatsz ki, melyeknek köszönhetően több területen adódhatnak jó lehetőségeid, ezért az életedet sikeresebbnek érezheted. A családban lévő konfliktusokat könnyebben kezeled, mint eddig. Főleg, ha megpróbálod a helyzetet a másik szemüvegén keresztül is nézni, és nem ragaszkodsz csökönyösen a magad igazához. Tisztázhatsz régi nézeteltéréseket, nehéz helyzeteket, akár a közvetlen környezetedben élőkkel, akár munkatársakkal, akikkel eddig nem volt felhőtlen a viszonyod. Lehetőséged lesz a lakásod szépítésére vagy akár új otthon teremtésére, ami egyben egy kapcsolat hosszútávú kezdete is lehet. Az egyértelmű döntések ideje jön. Családalapítás, elköteleződés, régi kapcsolat lezárása, válás, költözés, új kötelék megerősítése, felvállalása. Lesz dolgod bőven, nem lesz időd unatkozni.

AZ ÉV FELADATA: Tanuld meg képviselni a saját érdekeidet, és ne csinálj magadból mártírt. Minden kialakult helyzetért te is felelős vagy, nemcsak a másik. Próbáld elfogultság nélkül, tárgyilagosan szemlélni a dolgokat. Koncentrálj mindig az adott problémára, ne szórd szét az energiádat értelmetlen dolgokra. Tarts mértéket, gondolj arra, ha túl sokat akarsz egyszerre, lehet, hogy nem éred el a célodat, aminek kiábrándultság és csalódás lehet a vége.
AZ ÉV IDÉZETE: Hogy megmentsék magukat, a csigák magukkal viszik a házukat, ahol biztonságban és türelmesen várnak, amíg megnyugszanak az elemek. /Isabelle Gardner/