éves horoszkóp 2022

Átértékeled eddigi életviteledet. Az elengedés, lezárás, anyagi és párkapcsolati téren egyaránt aktuális lesz. Megváltoznak emberi kapcsolataid, a párodhoz, családodhoz való viszonyod. Nagy szükséged lesz a diplomáciai érzékedre, mivel komoly kihívásoknak nézel elébe. Igyekezz a régi ügyeidet megoldani, hogy az előtted álló új lehetőségekre koncentrálhass. Alapvető változásokra számíthatsz az életed számos területén. Ha jó úton haladsz, akkor megkaphatod a megérdemelt jutalmadat. Ugyanakkor szembesülnöd kell az elkövetett hibáiddal és téves döntéseid következményeivel is. Ne vesztegesd az idődet önsajnálatra, helyette inkább tervezd meg, hogyan küzdheted le a nehézségeket. Az eredményt lemérheted abban, hogy bizonyos területeken sikerélmények, máshol esetleg csalódások várnak rád. A nem működő kapcsolataidat ideje lezárni, hogy helyet készíts az új lehetőségeknek. A döntés nem lesz könnyű. Vedd figyelembe mások vágyait is, engedd el azt, aki menni akar. Ahhoz, hogy az álmaidat megvalósítsd, le kell győznöd saját korlátaidat. Egzisztenciális, karrierbeli sikereid attól függenek, hogy milyenek a munkakapcsolataid. Igyekezz jó viszonyt kialakítani kollégáiddal. Ugyanakkor légy óvatos bizonyos emberekkel a közvetlen környezetedben, hogy elkerülhesd a felelőtlen döntéseik esetlegesen rád háruló következményeit. Nem mind arany, ami fénylik. Azokat a lehetőségeket, amelyek azonnali, teljes sikert ígérnek, kezeld fenntartással. Minden figyelmedre és koncentrációdra szükséged lesz ahhoz, hogy pénzügyeid terén elérhesd céljaidat. Idén sokat kell tanulnod önmagadról és a másokhoz fűződő viszonyaidról. A dolgok megértése és tisztázása elengedhetetlenül szükséges ahhoz, hogy előrébb juthass a lelki fejlődésedben. Engedj teret a szabadságvágyad megélésének, de törekedj arra, hogy fegyelmezetten szervezd az életedet. Időnként szívesebben vennéd, ha társad kissé visszahúzódna a saját világába és békén hagyna, legalábbis egy időre. Ugyanakkor vágysz arra, hogy kényeztessen, körülrajongjon, és minden kívánságodat teljesítse. Bármit is tesz, te úgyis visszavágysz testben és lélekben a mindig megújulni tudó titkos kedvesedhez, aki lehet, hogy csak az álmaidban él. Pénzköltési szokásaid felett idén végre az értelem fog uralkodni. Spórolsz, pedig nem szereted. Energiakészleted úgy változik, ahogy a hold megy az égen. Egyszer elhordod a fél hegyet, máskor csak lustálkodsz. Szedd össze magad. Felejtsd el a kételkedést és a gyanakvást, még mielőtt valóban megbetegítenéd magad. Egyedül lenni nem olyan jó, mint ketten lenni és összetartani.

AZ ÉV FELADATA: Minden vitát megnyersz, amit el sem kezdesz. Ne aggodalmaskodj annyit. Ha valami rosszat gondolsz és folyton azon rágódsz, a jövőben az be is teljesedhet. A célok megvalósítása azon múlik, hogy mennyire vagy képes hosszú távú terveidre koncentrálni a pillanatnyi sikerek kergetése helyett. Nem biztos, hogy mindig olyan gyors tempóban tudsz haladni, ahogyan szeretnél, de gondolj arra, hogy az alapos munkához idő kell. Figyelj az álmaidra. Sok útmutatást adhatnak az olyan kérdések megválaszolásában, amelyek annyira feszítenek.
AZ ÉV IDÉZETE: Aki megtalálja önmagát, az megtalálja a másikat, a társát is, és a világ nyitva áll előtte. Aki azonban elveszíti önmagát, az másokat is elveszít. Nem marad más neki, mint a világ keserű pohara. /Anonym/