nyilas

A NYILAS a szellem embere, legfeljebb azért van szüksége társra, hogy legyen kinek elmagyarázni a világ bonyolult, de az ő számára teljesen érthető működését. Szerencsére nem erőszakolja partnerére a nézeteit, csak elmondja, s azután megengedi, hogy azt gondoljon róla, amit akar. Kitűnő társ, lovagias partner. Sok benne az érzés, a lelkesedés, fontos számára a szerelem. Szabadságérzete igen erős, ezért a bölcs partner jól teszi, ha hosszú gyeplőre engedi. Szerelmében odaadó és ragaszkodó, bár általában nem marad egy ember mellett túl sokáig, mivel szereti a változatosságot. Szenvedélyessége rövid időn belül más mellé sodorja. A Nyilast dinamikussággal és jó humorral lehet elcsábítani. Mindig újabb és újabb ötlettel kell előrukkolni, más és más programot kell szervezni, és biztos a siker. A szakítás nagyon könnyű vele. Ha unalmasak vagyunk és nem ismerjük el briliáns elméjét, akkor hamarosan odébb áll, hogy egy újabb csodálónak fitogtassa szellemi sziporkáit.

A Nyilas kapcsolata más jegyekkel

Kos ♥ Nyilas
Baráti kapcsolat. Kalandvágyóak, naivak, és tüzesek vagytok mind a ketten. Mindig nyílt lapokkal játszatok és meg tudjátok bocsátani egymásnak az esetleges tévedéseket is. Tudjátok, hogy nem ellenetek tett a másik valamit, hanem csak a kíváncsiságának engedett. Ez nem jelenti azt, hogy túlságosan gyakran félrelépnétek, de a hűtlenség árnyéka bizony sokszor rátok vetülhet, mert szívesen ismerkedtek, és szerettek hódítani. Mindketten igen erősen elismerésre vágytok, és ha a partner egy kicsit kevesebbet dicsér, mint igényelnétek, akkor bizony mástól gyűjtitek be a szükséges kedveskedést, magasztalást. Ebben a kapcsolatban inkább te vagy a kicsapongóbb természetű, párod viszont a féltékenyebb, bár őt sem kell félteni. Leginkább ebből adódhatnak köztetek veszekedések. Mivel azonban jó humorúak vagytok, szerettek nagyokat nevetni, így azonnal meg is tudtok bocsátani egymásnak. A kezdeti testi vonzalom, és a közös érdeklődés miatt érzett öröm után elmélyült, igaz barátság következhet. Ezután már nem kell attól tartanotok, hogy a külön társaság miatt el fogtok szakadni, mert amint újra találkoztok, szívesen megosztjátok egymással az élményeiteket, és nem kell eltitkolni a másik elől semmit sem.

Bika ♥ Nyilas
Értékes, de nem könnyű kapcsolat. A Bikák féltékeny, birtoklásra hajlamos emberek, téged pedig semmi sem bosszant fel jobban, mint ha valaki folyton elszámoltat. Meglehetősen idegesít a társad állandó gyanakvása, féltékenységi jelenetei, de hosszú távon összecsiszolódhattok, mivel erős a testi vonzalom közöttetek és hasonló dolgokban lelitek örömötöket. Párod alapvetően lassú, nyugodt tempójú ember, te pedig túlfűtött vagy, állandóan rohansz valahová és ezt ő elég nehezen viseli. Elvárnád tőle, hogy hosszú pórázra engedjen, és lazábban fogja föl a dolgokat. Nem érted, miért nyugtalankodik állandóan, hiszen úgyis visszatérsz hozzá a kalandozásaidból előbb vagy utóbb. Néha bizony inkább utóbb. Természetesen egymásra tudnátok hangolódni, ez azonban mindkettőtök részéről nagy odafigyelést és változni akarást igényelne. Nehéz, de nem reménytelen kapcsolat.

Ikrek ♥ Nyilas
Izgalmas, különleges kapcsolat. Ez tökéletes párosítás lehet, hiszen az Ikrek levegőssége élteti a Nyilasban lobogó tüzet. Arra kell leginkább ügyelnetek, hogy a tűz ne eméssze el a levegőt, hiszen akkor mindketten életképtelenné váltok. Vagyis engedj elég életteret, mozgási és érvényesülési lehetőséget az Ikrek párodnak. Bíztasd őt, hiszen neked több az önbizalmad, nagyobb a lendületed, amivel könnyebben túléled az életet, és ami által némiképpen kitartóbb tudsz lenni, mint a mindig tovaröppenő Ikrek. Nagyon sok hasonló vonás van bennetek. Mindketten mozgékony, kíváncsi emberek vagytok, folyton újabb kalandokra vágytok. Képesek vagytok egymást támogatni annak ellenére, hogy társad rövidebb, te pedig inkább hosszabb távú terveket készítesz a jövőt illetően. Féltve őrzitek a függetlenségeteket és nem tűritek a bezártságot, a rabság legkisebb jele is elriaszt benneteket egy kapcsolattól. Itt az idő, hogy mindezt a másik szemszögből is megtapasztaljátok. Ez az az eset, amikor a hóhért akasztják. Ha képesek vagytok tiszteletben tartani egymás szabadságvágyát, boldog órákra számíthattok és a legjobb barátokká válhattok. Ez igen kellemes lehet egy szerelmi kapcsolaton belül is.

Rák ♥ Nyilas
Nehéz, de meghitt, szép kapcsolat. Egy Rák érzékeny, sebezhető ember, de mindent feláldoz azért, akit szeret.  És téged biztosan imád. Ő inkább otthonülő, te pedig kalandozni szeretsz, de szívesen visszatérsz hozzá mindig. Kellő türelemmel és szeretettel megtanulhatod a társad szeszélyeit kezelni, mert bizony hajlamos a sértődésre és a duzzogásra, amire te néha alapos okot is adsz neki. Vigyázz a párod érzékeny lelkére. Mivel indulatosabb, lendületesebb vagy nála, ezt ő gyakran félreértelmezi. Amíg nem látja be, hogy te az egész életeden végigrohansz, mert egyszerűen ilyen vagy, addig azt hiszi, őt hanyagolod el, és vele nem tudsz nyugton megállapodni. Ezért gyakran ér az a vád tőle, hogy talán nem is szereted. Több nyugalmat, figyelmességet kell tanúsítanod az érzékeny szerelmed boldoggá tétele érdekében, neki pedig jobban kell alkalmazkodni hozzád és elfogadni a te nyughatatlan természetedet.

Oroszlán ♥ Nyilas
Inspiráló kapcsolat. Kellően nagyképűek és önteltek vagytok ahhoz, hogy a vezető szerepet egykönnyen ne engedjétek ki a kezetekből.  Amennyiben sikerül megegyeznetek, és nyíltan is elismeritek egymás erősségeit, amit egyébként titokban csodáltok, akkor nagyon inspirálóvá és gyümölcsözővé válhat az együttlétetek. Tartalmas és mozgalmas szerelemben lehet részetek, és a kettőtök közti versengés is csak előnyötökre válhat. Te nagyon örülsz annak a szabadságnak, és bizalomnak amit a párod biztosít neked, cserébe ezért megkapja tőled azt az elismerést és tiszteletet, amire viszont neki van feltétlenül szüksége. A jó barátság köztetek minden körülmények között megmarad, akár együtt éltek egy életen át, akár nem.  Az őszinte barátságon kívül - mivel mindketten tele vagytok energiával - egy igazán lángoló, mégis kiegyensúlyozott szerelem a tiétek. Te újra és újra feltüzeled a párodat, ő pedig megadja azt a szilárd, kitartó alapot, ami által hosszú távon is működhet a kapcsolat. Egymás mellett sohasem unatkoztok, mert mindig kitaláltok valami újat, érdekeset, ami lendületet visz a hétköznapok szürke egyhangúságába. Ha nem telepedtek nyomasztóan egymásra, s nem álltok neki hatalmi harcot vívni, akkor hosszan tartó boldog szerelemben lesz részetek.

Szűz ♥ Nyilas
Eseménydús, tanulságos kapcsolat. Te büszke vagy szellemi képességeidre, szónoki tehetségedre és a szépen levezetett, filozófiai okfejtéseidre. A Szűz azonban képes mindezt egyetlen megjegyzésével romba dönteni. Társad mindig rátapint a gyenge pontjaidra és kíméletlenül vissza is él ezzel, ha valamivel felbosszantod. Nem árt az óvatosság vele szemben. Igaz, téged sem kell félteni, mert ha sarokba szorítanak, akkor te sem válogatsz az eszközökben, hogy elégtételt végy a rajtad esett sérelemért. Ha tiszteletben tudnátok tartani a másik világát, és nem akarnátok feltétlenül meggyőzni a saját igazságotokról, akkor nagyszerű közös beszélgetésekben lehetne részetek. Ne piszkáljátok egymást folyton és ne gázoljatok a másik lelkébe minden vélt vagy valós sérelem miatt. Ehelyett inkább szeretkezzetek. Te lelkesen, lendületesen állsz neki ennek a témának szinte bármikor, ha a társad hagyja magát megfűzni. Ez nem mindig egyszerű, mert neki udvarolni kell, dicsérni kell ahhoz, hogy legyen elég bátorsága a gátlásai levetkőzéséhez és az élvezet átéléséhez. Aggodalomra még sincs okod, csupán a kezdet nehéz.

Mérleg ♥ Nyilas
Vonzó, de feszült kapcsolat. Tetszik neked a Mérleg segítőkészsége, mély érzelemvilága, és nem utolsósorban a szilárd elvei, amit a te törvénytisztelő lelked igencsak nagyra tart. Azonban néha túlságosan szigorúnak és komolynak tartod őt, persze ez csak hozzád képest van így. Valójában nagyon is hasonló a temperamentumotok és az értékrendetek. Ő is kedveli a tréfát, a vidám társaságot, szeret a középpontban lenni, akárcsak te. A kis különbség abban mutatkozhat meg, hogy partnered mindig nagyon vigyáz a külsejére, a nett megjelenésére, te viszont ennél sokkal lazább vagy, és nem foglalkozol annyira a külsőségekkel és mások véleményével. Kár ezen csatározni, mert pontosan azt adjátok mindketten, amik vagytok, a bőrötökből kibújni úgysem tudtok. Nem helyes, ha nem akarjátok megengedni a másiknak azt, amit saját magatoknak igen.

Skorpió ♥ Nyilas
Szerencsés, bár kockázatos kapcsolat. Tartasz ugyan kissé a Skorpiótól, de ugyanakkor vonz is a titokzatossága és a kiszámíthatatlansága. Az is izgatja a fantáziádat, hogy ő még nálad is ravaszabb és rafináltabb. Társad értékes szövetségeseddé válhat, nemcsak a magánéletben, hanem akár egy munkakapcsolatban is, de nem árt az óvatosság vele szemben. Egy Skorpió mellett soha semmiben nem lehetsz biztos. Ezért akkor jársz jól, ha igyekszel a kedvében járni és nem haragítod magadra. Főleg akkor nem, amikor a lelki tusáit vívja magában, mert úgy érzi, hogy elhanyagolod és nem szereted őt eléggé. Ilyenkor bizony nagyon harapós tud lenni.  Teljesen magába roskad, ebből meg te vonod le azt a következtetést, hogy már nem is vagy olyan fontos neki. Mit lehet tenni? Beszéljétek meg, törődj vele egy kicsit, babusgasd őt, ne törődj a tiltakozásával, csak álca az egész.

Nyilas ♥ Nyilas
Viharos, rivalizáló kapcsolat. Irigyek és féltékenyek vagytok egymás sikereire, annak ellenére, hogy nagyon jól tudtok együtt dolgozni. Az ágyban kiválóan megértitek egymást -itt nem irigykedtek- éjszakánként egyforma hőfokon lángoltok. Hajlamosak vagytok viszont saját magatok és a másik túlterhelésére is, aminek csalódás lehet a vége. Nagyon bölcsnek kell lennetek a céljaitok kitűzésében, legyen az bármilyen jellegű dolog, mert a megvalósításhoz szükséges erő ugyan megvan bennetek, de a ráfordított időnek is arányban kellene ezzel állni. Ne essetek túlzásokba. A szerelemben minden megy magától, ha jól mennek a dolgaitok egyébként is. Ha viszont probléma adódik, akkor az ágyban is feszült lesz a légkör. Nem ártana néha kikapcsolni és különválasztani a dolgokat. Mindent a maga helyén és idejében. Legyetek kicsit megértőbbek egymással, próbáljatok néha takarékra kapcsolni. Nálatok ez az első lépés a szerelmi játékban. Ezután következhetnek csak a szép szavak, és izgató érintések.

Bak ♥ Nyilas
Hétköznapi, jól működő kapcsolat. Egy Bakban minden megvan, ami belőled hiányzik, és ez fordítva is igaz. Partnered higgadt, megfontolt és józan, de néha túl körülményes hozzád képest. Te heves vagy és impulzív, gyakran meggondolatlan, de mindig megtalálod a legrövidebb utat. Jó irányba terelgetitek egymást, te ösztönzöd, noszogatod a kesergésre hajlamos Bakot, társad pedig mindig épp időben rántja meg a gyeplőt, hogy megállítson, mielőtt a vesztedbe rohannál. Bár az igaz, hogy több szabadságot igényelnél, mint amennyit a társad biztosít neked. Néha úgy érzed, hogy el kellene menekülni ebből a kapcsolatból mert túlságosan be vagy zárva. Talán néha még unatkozol is a nyugodt, higgadt párod mellett. Bármennyire is jól működik ez a kapcsolat látszólag, azért elég sok itt a buktató.

Vízöntő ♥ Nyilas
Kezdetben izgalmas kapcsolat.  Vízöntő párod hamar felkelti az érdeklődésedet. Nagyon tetszik neked, hogy vág az esze, és kérlelhetetlenül harcol, de gyengéd, amikor arra van szükség.  Az első bódulatban úgy látod, hogy tökéletes, neked teremtették, épp ilyenre van szükséged. Ám amint a lila köd kezd eloszlani az agyadról és túl vagy a kezdeti heves fellángoláson, észreveszed, hogy társad veled is kérlelhetetlen, nemcsak mással. Tudni akar minden lépésedről annak ellenére, hogy ő sem szereti, ha a szabadságában korlátozzák. És nem lehet becsapni, mert vág az esze mint a beretva. Te persze nem hagyod magad, de ez a háborúskodás hamar felőröl és kiábrándít, ezért elindulsz újabb kalandok felé. Még az sem tart vissza hogy az ágyban kiválóan megértitek egymást. Túl kemény dió neked egy Vízöntő.

Halak ♥ Nyilas
Kellemes kapcsolat. Rengeteg közös tulajdonságotok van. Joviálisak, jóindulatúak vagytok mindketten és fontos a hit számotokra. Társad odaadóan gondoskodik rólad, ugyanakkor tisztel és csodál, ami nagyon kedvedre való. Ráadásul átengedi neked a vezető szerepet. És hogy a boldogságod teljes legyen, még hálás közönség is, ámulva hallgatja a szónoklataidat. Cserébe te elkápráztatod őt, gáláns és elbűvölő vagy, boldogan lubickolsz a rajongásában. Igaz viszont, hogy néha a jóból is megárt a sok. Ezért, ha alkalom adódik akkor elszöksz, hogy valami izgalmas kihívást keress magadnak. Az állandó szabadság utáni vágyaddal csak rövid ideig vagy képes élvezni ezt a feléd áradó, szinte fojtogató szeretetet. Párodnak el kell ezt fogadni, - mivel nem tehet mást ebben a kapcsolatban - hogy csak úgy képes megőrizni a szerelmedet, ha hosszú pórázra enged. Sajnos ez a Halak sorsa egy Nyilassal szemben. A szexben amúgy csodálatosan megértitek egymást.