éves horoszkóp 2024

Amit elhatározol azt következetesen véghez is viszed. Nem teszel könnyelmű ígéreteket, és ugyanezt várod el másoktól is. Imádod a kalandozást, a szabad életet, de ha egyedül vagy, akkor mostanában gyakran azt érzed, hogy neked is szükséged lenne egy őszinte, együttérző, tiszta szívvel szerető társra. Hatalmas lelkierő kellett ahhoz, hogy szabadon engedd azt a személyt, akit mindennél jobban szeretél. Nem kényszeríthetted maradásra, amikor menni akart, akármilyen nehezedre is esett. Neki is joga van a saját hite szerint élni, új tapasztalatokat gyűjteni, és a maga útját járni. Még akkor is, ha ez az út most tőled elvezetett. Ha szeret, visszatér, ha nem, el kell fogadni. Alaposan végig kell gondolnod, jó uton haladsz-e, különben többéves kemény erőfeszítéseid kárba veszhetnek. Kissé komplikált lesz ez az év számodra, tele próbatételekkel. Ám ha jól veszed az akadályokat, és megérted, mi miért történik veled, miért teszi eléd a sors az adott szituációkat, akkor hosszú távra megteremtheted a nyugalmas, stabil létedet, életed számos területén. Anyagi helyzeted stabilizálódik, nincs mitől félned. Ügyelj a szabályok betartására. Amit elhatározol, azt véghez is tudod vinni. A munkában sikerekre számíthatsz, de csak abban az esetben, ha kellő figyelmet, koncentrációt és energiát adsz az elvégzendő feladataidnak. A régebbi kapcsolatokra leginkább a nyugalom, harmonikus együttélés lesz jellemző. Ha volt is válság és ellentét a párkapcsolatodban, ezek megoldódnak, elfogadással és megértéssel. Gyakorold az alkalmazkodást és az alázatot. Az egyedülállókra rámosolyoghat végre a szerencse. Minden esély adott, hogy megtalálják a hozzájuk illő párt, akire már régóta várnak, az igazi lelki társukat. Idén sokkal lelkesebb, energikusabb leszel, mint eddig. Meg fogod találni a kivezető utat az évek óta tartó, nyomasztó, nehéz helyzetekből. Képes leszel olyan változtatásokat véghez vinni életedben, melyeket már rég meg kellett volna tenned, de nem éreztél kellő erőt hozzá, mert a kishitűséged és az önbizalomhiányod megakadályoztak ebben.

AZ ÉV FELADATA: Először fejezd be a régi dolgokat életed minden területén, mielőtt újakba fognál. Ne hagyd, hogy a félelmeid és a szorongásaid úrrá legyenek feletted! Légy magabiztos, de kerüld az elbizakodottságot. Nem kell mindig mindenre magadnak megtalálnod a választ. Hallgasd meg, milyen bölcseket tanácsolnak mások, még akkor is, ha nehezedre esik. Erősítsd a hitedet, bízz önmagadban, tehetségedben és a Teremtőben.
AZ ÉV IDÉZETE: A szabadságról lemondani azt jelenti, lemondani az emberi méltóságról, az emberi jogokról és még a kötelességekről is. /Jean-Jaques Rousseau/