éves horoszkóp 2022

A múltad és a jövőd közti küzdelem fordulóponthoz érkezik. Javuló tendenciákra számíthatsz életed minden területén. Nem leszel annyira kiszolgáltatott, mint az elmúlt években, ez főleg a szerelmi életedre értendő. Visszatér az erőd és önbizalmad. Némi konfrontáció azért várható a kapcsolataidban. Hajlamos lehetsz érzelmi kitörésekre. Nagy az esélye, hogy meggondolatlan, éles kritikáddal megsértesz másokat, akkor is, ha nem ez a szándékod. Egy hosszú folyamat kiteljesedéseként azért küzdesz, hogy elengedd az idejétmúlt mintákat, helyet teremtve ezzel egy egészen új jövőképnek. Megéled a mélységeket és magasságokat, lehetőséget kapsz arra, hogy áttörd azokat a korlátokat, amelyek eddig akadályozták a fejlődésedet. Megnő benned az igazság felismerésének igénye, azonban a tényekkel való szembesülés fájdalmat is okozhat. Valószínűleg szabadulnál már azokból a kötődésekből, melyeket a múltban te magad építettél fel. Eddig bezárt ajtók nyílnak meg előtted. Előfordulhat, hogy döntési helyzet elé kerülsz, és egy másik munkahelyet keresel, ami érdekesebb, izgalmasabb kihívásokat kínál az eddigi tevékenységednél. A legnagyobb kihívás a fokozatos spirituális átalakulás és fejlődés lesz számodra. Az egyszerű gyakorlati célok és megoldások helyett most alapvetően az a feladatod, hogy a lelked mélyén rejtőző valódi vágyaidat és igényeidet beépítsd a mindennapi életedbe. A problémáidra a válaszokat a szívedben találod. Gyakran lehetsz türelmetlen és elégedetlen, a biztonságérzeted alapjaiban rendülhet meg. Ideje megszabadulnod az elfojtott érzéseidtől és téveszméidtől a szerelmeddel kapcsolatban. Lásd, amit látnod kell, tudd, amit tudnod kell, hogy tovább léphess a jelenlegi a szintről. Gondold újra, mi a célod a kapcsolatoddal, és a megvalósítás érdekében tedd meg a szükséges lépéseket. Ha már elköteleződtél, a szerelem ismét elmélyülhet. Nagyon együtt tudsz érezni másokkal, szinte átveszed az érzelmi, hangulati állapotukat. Megnő az igényed arra, hogy nemcsak a tested, de a lelked társát is megtaláld, akit védelmezhetsz. Lehetőséged lesz egy boldog párkapcsolat kialakítására. A változások a munkádat is érinteni fogják, meglesz a szükséges energiád, hogy sikeres légy, de gyakran találhatod szembe magad ellenállással és akadályokkal. Minden gátló tényező ellenére sikerül úrrá lenned a kaotikus helyzeteken, köszönhetően a pozitív hozzáállásodnak és a kiváló kompromisszum készségednek. Pénzügyekben a szerencse a te oldaladon áll, kitartó munkád elnyeri méltó jutalmát. Ebben az évben ne próbáld elkerülni azokat a dolgokat és eseményeket - sem a magánéletedben, sem a munkád területén - amelyek elkerülhetetlenek. Koncentrálj inkább arra az örömre, amit az akadályok leküzdésekor fogsz érezni, amikor életed új irányba indul el.

AZ ÉV FELADATA: Arra kell vigyáznod, hogy ne ringasd magad olyan álmokban, amelyeknek köze sincs a valósághoz. Meg kell tanulnod, hogy nem teheted mindig azt, amit akarsz, tekintettel kell lenned másokra is. Ügyelj a nyelvedre, ne bántsd meg azokat akik ezt nem érdemlik meg. A lelki fejlődésed iránti igényedet próbáld összeegyeztetni a mindennapi életed nyomasztó problémáinak megoldásával. Ne hagyd magad elbizonytalanítani egyesek rosszindulatú kritikái miatt, higgy és bízz önmagadban! Erősebb vagy, mint azt valaha is gondoltad volna. Tanulj meg a jelenben élni és kisebb jelentőséget tulajdonítani a lényegtelen dolgoknak.
AZ ÉV IDÉZETE: Ezer és ezer folyó ömlik a tengerbe, de az mégsem lesz tele soha - az ember is arannyá változtathatja a követ, szíve mégsem lesz elégedett soha. /kínai közmondás/